Malerier af dyr

Truede dyrearter

Dyr af enhver art har altid kunnet invadere mit hjerte, og jeg vil gerne bruge noget af mit talent til at lade dyrene – specielt de truede dyrearter – komme til orde.

Dette maleri her til højre blev starten på en længere række af dyremalerier. Det er malet, da Odsherred Zoo rescue var  i fare for at gå konkurs. Da de yder en fantastisk hjælp til dyrene som et rescuecenter, ville jeg bruge mine maleevner til at skaffe nogle penge. Det er solgt på auktion.

Malerier af dyr som en hjælp til naturen

For tiden har jeg en del dyremalerier, som du kan se i kursuslokalerne hos kinesiologen Anita Bakkegård.
Det var egentlig hende, som fik mig i gang med at male vilde dyr. Heste har der hele tiden været i mine malerier, men nu er der også isbjørne, tigere og andre kattedyr, elefanter, aber , delfiner og sågar slanger.

Jeg var i behandling hos Anita, da hun flere gange så en masse dyr omkring mig, og disse dyr ville have mig til at gøre noget.

Naturen og dyrearterne er ikke det, den menneskelige civilisation som sådan har været allerbedst til at tage vare på. Vores levevis med konstant vækst har kostet  på den konto, og jeg tror ikke, det er nok bare at regne med, at politikerne gør noget ved det. Det må være os  hver især, der må gøre noget, for at der også skal være plads til andre og andet på jorden, end bare os mennesker og alle vores ting.

Når jeg maler disse dyremalerier, er det ikke specielt for at de skal være nuttede og søde. Jeg maler dem således at de kigger direkte på dig.

Malerier af dyr

Dyrene kigger direkte og intenst ud på os, og jeg håber på at få dig til at fornemme, hvad de siger.

Det er meget svært at beskrive med ord, men da billeder som bekendt siger mere end ord, og da dyrene ikke taler med så mange ord, lader jeg dem tale gennem billederne.

Maleri af dit totem- eller kraftdyr

Der kan også være et eller flere dyr, der betyder noget helt specielt for dig. Her tænker jeg ikke på kæledyr, men et åndeligt dyr som et totem- eller kraftdyr. Jeg maler alle slags dyr – selv slanger, som jeg virkelig kom til at holde af under maleprocessen.

Hvis du kender dit kraftdyr, kan der være meget styrke i at få det som et konkret maleri.
Er det noget, du overvejer, så kig ind på linket herunder

Maleri på bestilling

 

Malerier med dyr. Klik på billederne for at se prisen
10item(s)

 

Malerier med dyr højformat. Klik på billederne for at se prisen
9item(s)

Se alle malerier her

Billeder – et stærkt udtryksmiddel

Disse dyremalerier kan du også få som tryk hos

FineArtAmerica   Vær opmærksom på at det er en amerikansk side, og priserne er i dollars

Se også siden om kunsttryk

malerier af dyr
Fra udstillingen hos Anita Bakkegård

 

 

Mobile application powered by Make me Droid, the online Android/IOS app builder.