10 års jubilæum og et stort kunst arrangement

I 2008 kastede jeg mig ud i at starte firma som professionel kunstner. Det er nu blevet til 10 år i Atelier HBH-Art – 10 år som på mange måder har været nogle af de bedste i mit liv. En stor drøm blev opfyldt – en billed- kunstner fik lov til at udfolde sig.

Det skal fejres med maner – 10 år hvor salget og oplevelserne har været fantastisk.

 

Kunstdage i pinsen 2008 og 2018

Kunstdage i pinsen er et kæmpe arrangement, som strækker sig over hele Vestsjælland Odsherred og herop i Hornsherred. Jeg var med første gang i 2008 som helt nyudklækket. Og hvad er en mere passende måde at fejre de 10 år, end at deltage igen?

Det bliver lørdag-mandag d. 19.-21. maj kl 11 – 17

 

 

Herunder er der fotos fra arrangementet i 2008. Det er en noget anden malestil, jeg havde dengang, og min hårfarve er blevet lidt anderledes.

Flamenco blev i løbet af de 10 år en stærk inspirationskilde i kunsten.

 

Dansemalerier Flamenco

Du kan følge med i forberedelserne af arrangementet her, og se, hvilke kunstnere, der deltager:

Jubilæum på Bøgevej i Skuldelev med flamenco mm

Nu skal det jo ikke bare fejres ved at jeg holder åbent atelier sammen med en masse andre kunstnere. Her på Matriklen skal det også fejres med maner. Og det sker om lørdagen d. 19. maj kl 14 Der har jeg bl.a. samlet min gruppe Flamenco de Colores, hvor vi giver et forrygende jubilæums-flamenco-show. Der vil være noget godt at spise og drikke, og jeg har bestilt det mest perfekte vejr. Og her får du en speciel invitation til at deltage  i festlighederne. Det er gratis og du skal bare melde dig til at du kommer til jubilæums-flamencoen kl 14.

 

Tilmeld dig til mit jubilæum

11 + 5 =

Herunder er lidt stemningsbilleder fra mit seneste åbent atelier:

Jeg glæder mig rigtig meget til at fejre mit 10 års jubilæum, og håber du har lyst til at deltage.

 

Pin It on Pinterest