You cannot copy content of this page - Du kan ikke kopiere fra denne side.

Natur og abstrakt

Abstrakte malerier, fantasilandskaber eller naturmalerier?
Køb i webshopKontakt kunstneren
Natur malerier

Abstrakt og naturmalerier

Abstrakte malerier, fantasilandskaber eller naturmalerier?

I dette online galleri har jeg samlet det, jeg kommer nærmest på at male abstrakte malerier.

Det er sjældent, jeg maler egentlig abstrakt, men når jeg gør det, sniger der sig altid noget natur, landskaber og formationer ind i dem. Derfor har jeg sat abstrakte malerier og naturmalerier i samme kategori, da det er svært for mig at afgøre hvad der er.

Find den indre ro gennem maleriet – få naturen ind i stuen

Landskaber som bjerge, skove, åbne sletter, kyster mm repræsenterer for mig en stor ro. At sidde på en strand, i en skov eller på et bjerg og kigge ud over landskabet, det er en af de få ting, der kan få mig til at stresse helt af.

Den oplevelse har jeg flere gange fastholdt på lærredet, og bare ved at kigge på det færdige maleri, har været i stand til at opnå en indre ro.

Selvom jeg ikke som sådan maler abstrakte malerier, så starter de som regel sådan, og kunne egentlig godt være færdige. Men da kan jeg godt lide at få det figurative med, og det abstrakte maleri får nogle figurer tilføjet.

Call Now Button