You cannot copy content of this page - Du kan ikke kopiere fra denne side.

Danse malerier

Når jeg maler danse malerier, er der kommet en spændende vekselvirkning mellem mine malerier og min dans.store farverige malerier

Bevægelserne optager mig ved, at de kan fastfryses i et billede, og alligevel virke som bevægelse. Når jeg maler dansere kan jeg mærke dem i min egen krop.

Jeg kan så at sige skabe dem indefra, da jeg mærker, hvordan balancen skal være. Jeg mærker hvilke muskler, der bliver spændte, for at udføre bevægelsen.

Så skete der noget, en dag hvor jeg øvede en dans foran spejlet i mit øverum. Jeg kiggede på mig selv og tænkte på, om den danser, jeg så i spejlet, var en jeg havde lyst til at male. Svaret var umiddelbart nej, og det fik mig så til at gøre bevægelserne endnu mere udtryksfulde.

Det har medført at jeg, når jeg står på scenen, mærker min krop som et maleri, der skal være så udtryksfuldt som muligt.

At jeg startede med at male flamenco dansere,  fordi jeg havde lyst til at bruge min dans i malerierne, har så igen gjort min dans endnu bedre. Det var en dejlig opdagelse.

Flamenco dansemalerier

 

 

danse malerier

Dans og malerier på samme tid

Call Now Button