You cannot copy content of this page - Du kan ikke kopiere fra denne side.

Din fortolkning af mine malerier

At fortolke et maleri eller fortælle en historie om det.

Når jeg maler et maleri, har det en betydning og en historie for mig. Men det, du ser i det, kan være noget helt andet.

Det er en af de ting, der gør det så fantastisk at male. Der er mig, som skaber maleriet, og så er der dig, som ser på det og skaber din egen historie.

Det er ikke så tit, jeg hører den, men når jeg gør, er det en fantastisk oplevelse.

Her er en af dem:

Og nedenunder er der plads til din historie.

 

[dt_divider style=”thin” /]

 

”Mod Lyset”natur maleri

Jeg ser stien som mit liv. Jeg ser stien som en opgave, en periode, den kan illustrere mange ting. Men et er at, jeg kommer altid igennem det, jeg kan se lyset for enden. Jeg går Mod Lyset. På stien er der forhindringer, og der er opture.

Inden jeg går i gang med en opgave, ligger alt foran mig, det er nemt at komme i gang med, og alligevel venter jeg til sidste øjeblik. Derfor bliver stien lang, og det ender med, at jeg må løbe igennem skoven og tænke, at jeg når det aldrig. Indtil jeg drejer om et hjørne, hvor jeg kan ånde lettet op og se lyset for enden, men jeg skal først over en vej. Jeg må lige give det sidste, jeg har i mig!

Denne opgave skal være perfekt, jeg har så travlt at jeg ikke ser mig for, før jeg går over vejen og jeg bliver forskrækket, idet der kommer en bil susende, men mit resultat bliver godt, fordi lyset altid var foran mig, og det var for enden. Jeg fik et godt resultat men næste gang vil jeg tage det bid for bid, jeg vil gå gennem skoven og nyde naturen. Jeg vil se mig for, når jeg skal over vejen og jeg vil stadig yde mit bedste. Jeg har bare mere tid.

Men lige meget om man skynder sig eller har god tid, så gør man det samme. Man går Mod Lyset”

 

[dt_divider style=”thin” /]

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call Now Button