You cannot copy content of this page - Du kan ikke kopiere fra denne side.
Malerier af vilde dyr

Malerier af vilde dyr

Specielt med fokus på øjnene. De kigger direkte på dig. Finder du dit totemdyr her?

Dyremalerier som hjælp til truede dyrearter

Dyr af enhver art har altid kunnet invadere mit hjerte, og jeg vil gerne bruge noget af mit talent til at lade dyrene – specielt de truede dyrearter – komme til orde.

10% af prisen

går til de truede dyrearter, når du køber et af mine dyremalerier.

 Indtil videre har jeg doneret 6000 kr. til Odsherrred zoo rescue

Og 4000 kr. til Cheetah Conservation Fund via Sara Gepard

7.200 til Red orangutangen

Antal tusind kr. doneret til truede dyrearter

Malerier af dyr som en hjælp til naturen

For tiden har jeg en del dyremalerier, som du kan se i kursuslokalerne hos kinesiologen Anita Bakkegård.

Det var egentlig hende, som fik mig i gang med at male vilde dyr. Heste har der hele tiden været i mine malerier, men nu er der også isbjørne, tigere og andre kattedyr, elefanter, aber , delfiner og sågar slanger.

Jeg var i behandling hos Anita, da hun flere gange så en masse dyr omkring mig, og disse dyr ville have mig til at gøre noget.

Naturen og dyrearterne er ikke det, den menneskelige civilisation som sådan har været allerbedst til at tage vare på. Vores levevis med konstant vækst har kostet på den konto, og jeg tror ikke, det er nok bare at regne med, at politikerne gør noget ved det.

Det må være os hver især, der må gøre noget, for at der også skal være plads til andre og andet på jorden, end bare os mennesker og alle vores ting.

Når jeg maler disse malerier med dyremotiver, er det ikke specielt for at de skal være nuttede og søde. Jeg maler dem således at de kigger direkte på dig, og jeg håber på at få dig til at fornemme, hvad de siger.

Det er meget svært at beskrive med ord, men da billeder som bekendt siger mere end ord, og da dyrene ikke taler med så mange ord, lader jeg dem tale gennem billederne.

 

Maleri af dit totem- eller kraftdyr

Der kan også være et eller flere dyr, der betyder noget helt specielt for dig. Her tænker jeg ikke på kæledyr, men et åndeligt dyr som et totem- eller kraftdyr.

Jeg maler alle slags dyr – selv slanger, som jeg virkelig kom til at holde af under maleprocessen. Hvis du kender dit kraftdyr, kan der være meget styrke i at få det som et konkret maleri.

Er det noget, du overvejer, så kig ind på linket herunder

Selvom jeg mener at malerierne af dyr stort set taler for sig selv, så har jeg heller ikke kunnet nære mig for at skrive et par artikler om emnet:

Kunst for dyrevelfærd

Når du køber et dyremaleri her, går 10% af prisen til dyrevelfærd   Kunst har gennem tiderne fået mange roller, og deriblandt har den haft en samtidig politisk funktion. Et af de aktuelle emner, jeg har valgt at tage op i mit kunstneriske virke, er dyrevelfærd....

Gepard maleri som sponsor-gave

Malerier som konkret hjælp til truede dyrearter Jeg har hele tiden sagt, at jeg maler dyremalerier for at give dyrene en stemme og for at hjælpe dem. Da Sara Gepard så henvendte sig, fik jeg en kærkommen lejlighed til at hjælpe meget konkret. Sara - en meget speciel...

Hvorfor maler jeg dyr?

Menneske og klodens økobalance Mennesket er "the top of the world" - i hvert fald efter vores egen opfattelse. En eller anden ligegyldig spidssnudet frø kan da ikke komme på tværs, når vi vil have et byggeprojekt i gang på et stykke jord, som bare ligger hen til ingen...

Dyr som malerier – Hvorfor jeg maler dem, og hvad du kan bruge dem til

Har du nogen sinde stået overfor et vildtlevende dyr og mærket det magiske øjeblik, hvor der er en kontakt, som går på tværs af en ellers lukket grænse? Har du svømmet med delfiner, eller bare mødt et rådyr, der havde modet til at se dig an et øjeblik, som føltes...

Få et evigt minde af dit kæledyr

En portræt-tegning af dit kæledyr for 550 kr.   I flere år har jeg malet dyreportrætter af både heste og hunde som oliemalerier. Så fik jeg ideen til også at tegne dem med farvestifter på papir. Det giver en levende og hurtig streg, og er meget billigere end et...

Heste-mennesker – Se her! hestekunst til jer, der elsker heste

Hestekunst På denne side vil jeg samle det, jeg kan tilbyde af hestekunst - skulpturer og malerier til jer, der elsker heste. Jeg er selv rytter, og har haft hest i mange år, så efterhånden har jeg hestens krop, bevægelse og udtryk helt inde i hjertet. Det nyder jeg...
Call Now Button