Energien i malerier kan bruges til meget

Energien i malerier, som hjælp til at overvinde fobier

Der findes mennesker, som med sindsro rejser jorden rundt med fly, kører i elevator op i de højeste bygninger, og nogle der tilbringer timer dagligt i en metro. Og så er der nogen, som skal mobilisere al mod og styrke for at køre en enkelt etage op med en elevator.

Enhver angst og bekymring er en begrænsning, og på et eller andet tidspunkt bliver den begrænsning måske så irriterende, at den skal overvindes. Men så vidt jeg ved, er det ikke bare noget, man kan gøre sådan uden videre.

Jeg har for kort tid siden været på en rejse, hvor jeg havde sat mig for at overvinde adskillige fobier. Da det lykkedes, følte jeg mig simpelthen “on the top of the world”. Nye muligheder åbnede sig, og de skal helt sikkert afprøves.

Nye veje og inden for rækkevidde

Men hvor kom styrken fra? Så opdagede jeg, at de seneste billeder, jeg malede før afrejsen hed “Indenfor rækkevidde” og “Nye veje”, og nu forstår jeg betydningen af de titler.

Når jeg maler, er jeg ikke altid helt med på, hvad der foregår, og lige sådan når malerierne får titler. Men jeg ved bare, hvordan det skal være. Og denne gang kan jeg nu se, jeg forberedte mig på, at der skulle ske noget nyt, og at det ikke var langt væk.

Energien i malerier

En ting der ofte siges om mine malerier er, at de har en stærk energi. Jeg elsker, når den energi taler til andre, og kan give dem noget specielt. Jeg har ikke så meget tænkt over, hvad den energi gør ved mig. Men nu så jeg, at det at male i høj grad er en udvikling og noget, der giver mig styrke.

Jeg hører tit den bemærkning: “jeg har ikke forstand på kunst”. Ok – nu er jeg også sikker på, at det ikke er forstanden, jeg taler til med min kunst. Jeg taler til hjertet, følelserne, sjælen – alt muligt andet end forstanden.
Hvis jeg kan videregive en eller anden god og stærk energi, som nogen kan bruge til at komme videre med, så føler jeg, at det jeg laver, har en mission.

Har du brug for noget “Inder for rækkevidde” så er de lige her.

Inden for rækkevidde:

Skriv en kommentar