You cannot copy content of this page - Du kan ikke kopiere fra denne side.

Hvad siger kunderne

om Atelier HBH-Art
Solgte malerierKontakt
Tilfredse kunder til udstilling

Hvad siger kunderne?

Glade kunder

Efterhånden har jeg sendt mange malerier videre til nye hjem, og min glæde er stadig lige stor, når jeg oplever kundens glæde.

På denne side vil jeg samle nogle af de dejlige tilbagemeldinger, jeg får, fordi jeg simpelthen synes det er så dejligt at få dem.

Se flere af maleriernes nye hjem her

Her kan du så læse, hvad kunderne siger:

kunst i hjemmet

Portræt af puddelhunden Kicki

 

Kære Helle

Tusind tak for det flotte maleri af Kicki. Jeg er ovenud lykkelig for det. Du har ramt hende spot on – hendes milde og søde væsen lyser ud af billedet 😍

Mange hilsner
Susanne Miller

Åbent atelier

Portræt af katten Bølle

 

Hej Helle,

Så har vi fået pakket maleriet ud og alle har beundret det – også Bølles Gudmor, som bor i Jylland.

Du har fået megen ros. Også det får du også fra os tre her 🙂

Vi synes alle tre (incl. den bengalske tiger) du har ramt plet, og det allerbedste bevis herpå er Gudmors lovprisning.

Åbent atelier

Maleri som fødselsdagsgave

Hi Helle

Thank you so much for this amazing painting of the two whales! I really really love it. The colors are beautiful! There is so much depth in this painting, I really like your painting style. I love the whales eyes, they are so expressive. I see lots of love and magnificence in the painting.

Yes, I can confirm that you are very talented at painting expression! When my 4 years old nephew saw a picture of the painting, he said: “these 2 whales are kissing!”  he directly saw the love in the painting!

With Anders help, you really managed to do the perfect painting for me! It is now above our bed and I love to look at it! This is an amazing 30th birthday gift that I will keep all my life. I feel very lucky to have such an amazing boyfriend!

Daphné

Åbent atelier

Portræt af en elsket hund

Helle har på fortrineligvis fanget Snubbi the Dog`s personlighed. Hans rolige temperament, som healerhund, er klart og tydeligt gengivet i hans øjne.

Snubbi´s blidhed og magelighed fanges ligeledes på en dyb måde. Jeg, Snubbi`s far, er forbløffet over hvor klart, empatisk Helle kunsterisk har udtrykt Snubbi `s karakter. Imponerende.

Erlinng Chriistensen.

Åbent atelier

Impulskøb

Hej Helle
Tusinde tak for dagens fantastiske impulskøb. Det kommer jeg ikke til at fortryde.
Jeg sidder i sofaen og ser på maleriet og glæder mig over det.

Det bliver jeg ikke træt af, og jeg glæder mig til at komme til dans i næste uge. Tak for inspirationen.

Colette

Åbent atelier

Åbent atelier arrangement

Det lyder da alt for godt til at være sandt?

Jeg så på Facebook, at atelier HBH i Skuldelev havde åbent hus med farver og dans i centrum. Jeg kender de skønne flamencodansende billeder og tænkte straks, det må jeg ikke gå glip af.

Det var et fantastisk arrangement.

I atelieret stod store og små billeder, tegninger og bøtter med farvepulver og vakte nysgerrigheden.

Flamencobillederne med deres stærke, dybe, dynamiske farver og udtryk – og dyrebillederne med deres varme, ro og øjenkontakt – vi gik rundt og nød de dejlige billeder i atelieret og i haven.

Derefter fik vi en introduktion til motiverne og farvevalget. Helle Borg Hansen viste os, hvilke farver hun har valgt, og hvordan farver påvirker os – og hvordan de sammen folder sig ud i et utal af nuancer i deres ”krydsen” hinanden. Det var både meget interessant og inspirerende at få anskueliggjort, hvad farver gør ved os, og hvordan deres møde kan forandre, udfolde, give udtryk og gøre indtryk.

Helle elsker en mangfoldighed af stærke farver, hvad enten det er i billederne af dramatisk flamencodansere eller i dyremotiverne. Hestene har en helt særlig plads, men undervejs har andre dyr fundet vej ind i billedernes univers.  Der er en varme, kontaktfuldhed og ro over billederne, som trylles frem igennem farver og former.  Helle delte generøs sine arbejdsmetoder med os – inden vi gik i haven og oplevede et skønt traktement af ostebord, lækre kage og drikke der til.

Og så var der inciterende flamencorytmer og dans i haven.

Det var virkelig en på alle møder dejlig, inspirerende og oplevelsesrig eftermiddag. Tak for den J

Vh Nanny Kragh Mortensen

Åbent atelier
Åbent atelier Flamencooptræden

Kunst som sølvbryllupsgave

Kathrine Labæk

Stud. Cand. Mag i læring og forandrings processer.
Udannet PBES.
28. marts 2014, Kathrine var Helles kunde

 

Jeg havde den store glæde at benytte mig af Helle som kunstner da mine forældre havde sølvbryllup i 2012.

Helle gik til opgaven med at lave et meget personligt maleri til mine forældre med en fantastisk gejst og utrolig personlig indlevelse. Resultatet blev intet mindre end fantastisk og jeg er utrolig glad for det maleri der kom ud af Helles fantastiske arbejde.

Jeg vil varmt anbefale hende til andre, da hun er en kunstner som virkelig rummer mange fantastiske kvaliteter, og et stort engagement i det hun foretager sig.

Skrevet på min Linkedin profil

Kunst som bryllupsgave
udstilling i Albertslund kunstforening
kunstudstilling

Se alle malerier her

Med de forskellige motiver

dyremalerier

Call Now Button