fbpx

Kan et maleri hjælpe dig i en krise?

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Da jeg besluttede mig til at leve af min kunst, tænkte jeg, at jeg måtte lære noget om at køre en virksomhed. Derfor har jeg været på et utal af iværksætterkurser, salgs-work-shops osv

Ofte har jeg følt mig lidt alene som forretningsdrivende kunstner. Til gengæld har jeg mødt rigtig mange behandlere, der tilbyder forskellige løsninger på livskriser. Det er meget ofte folk, som selv har været igennem en krise, og som brænder for at hjælpe andre i en lignende situation.

Det har fået mig til at tænke på, hvor svært det egentlig er at leve som menneske. Vi bliver kastet ind i livet i en hjælpeløs tilstand – totalt afhængige af, at vores ophav vil os det godt. Vi aner ikke hvornår og hvordan, vi forlader verden igen. Derimellem skal vi have stablet en meningsfuld tilværelse på benene. Samtidig skal vi så også lige forholde os til sygdom – såvel fysisk som psykisk, frygte ulykker, økonomisk ruin, krige, vold og hvad der ellers kan være en del af livet.  Det er i korte træk, det vi har at gøre med.

Ikke ret nemt. Religion og anden tro på højere magter kan afhjælpe lidt på det. Men man skal godt nok være beriget med en kraftig tro for at føle sig helt tryg og harmonisk i det kaos, vores liv nogle gange kan levere.

Ikke underligt at der er et marked for afhjælpninger af livskriser.

Hvem er min målgruppe?

På nogle af de her virksomheds-kurser, skal jeg definere, hvem der er min målgruppe, og hvilke problemer jeg kan hjælpe denne målgruppe med.

Så er det, jeg tænker: Jamen hvad kan jeg egentlig hjælpe dig med? – udover at fylde noget på din tomme væg.

Malerier som hjælp i en krise.

Jeg har ikke ti tips til at hjælpe dig igennem en krise. Og alligevel – så har jeg flere gange uden at have gjort noget aktivt for det, hjulpet mennesker gennem nogle af deres hårdeste kriser – skilsmisse, dødsfald, sygdom og smerter. Eller rettere sagt – nogle af mine malerier har gjort det.

Når jeg får historien om, hvordan et af mine malerier har talt direkte til et menneske i krise, og om hvordan det har healet og lindret, så tror jeg på nogle højere magter. Det er ikke mig som person, der har været i stand til at formidle de ting i malerierne, men jeg har fungeret som en slags budbringer af noget, som slet ikke har noget med min bevidsthed at gøre.

Så måske kan jeg alligevel hjælpe dig med en krise, hvis et af mine malerier lige rammer dig i hjertet.

Læs her om nogle af de gange mine malerier har været lidt mirakuløse:
Når kunst rammer hjertet

Maleri af to isbjørne på en blå og grøn baggrund

Polar Siesta i

Maleri af to isbjørne med en abstrakt baggrund i blå farver

Liggende Isbjørn

Hestemaleri

Heste 2 Hestemaleri

Et maleri er farvepigmenter bundet med et bindemiddel og fordelt på en malegrund. Her er det en flamencodanser i hvid kjole på en blå og gul baggrund

Det inderste jeg 1

Maleri af delfin under vandet. Delfinen er blålig og havet grønligt

Kontakt på tværs af racer 100 X 75 cm