You cannot copy content of this page - Du kan ikke kopiere fra denne side.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 

Da jeg besluttede mig til at leve af min kunst, tænkte jeg, at jeg måtte lære noget om at køre en virksomhed. Derfor har jeg været på et utal af iværksætterkurser, salgs-work-shops osv

Ofte har jeg følt mig lidt alene som forretningsdrivende kunstner. Til gengæld har jeg mødt rigtig mange behandlere, der tilbyder forskellige løsninger på livskriser. Det er meget ofte folk, som selv har været igennem en krise, og som brænder for at hjælpe andre i en lignende situation.

Det har fået mig til at tænke på, hvor svært det egentlig er at leve som menneske. Vi bliver kastet ind i livet i en hjælpeløs tilstand – totalt afhængige af, at vores ophav vil os det godt. Vi aner ikke hvornår og hvordan, vi forlader verden igen. Derimellem skal vi have stablet en meningsfuld tilværelse på benene. Samtidig skal vi så også lige forholde os til sygdom – såvel fysisk som psykisk, frygte ulykker, økonomisk ruin, krige, vold og hvad der ellers kan være en del af livet.  Det er i korte træk, det vi har at gøre med.

Ikke ret nemt. Religion og anden tro på højere magter kan afhjælpe lidt på det. Men man skal godt nok være beriget med en kraftig tro for at føle sig helt tryg og harmonisk i det kaos, vores liv nogle gange kan levere.

Ikke underligt at der er et marked for afhjælpninger af livskriser.

 

Hvem er min målgruppe?

 

På nogle af de her virksomheds-kurser, skal jeg definere, hvem der er min målgruppe, og hvilke problemer jeg kan hjælpe denne målgruppe med.

Så er det, jeg tænker: Jamen hvad kan jeg egentlig hjælpe dig med? – udover at fylde noget på din tomme væg.

 

Malerier som hjælp i en krise.

 

Jeg har ikke ti tips til at hjælpe dig igennem en krise. Og alligevel – så har jeg flere gange uden at have gjort noget aktivt for det, hjulpet mennesker gennem nogle af deres hårdeste kriser – skilsmisse, dødsfald, sygdom og smerter. Eller rettere sagt – nogle af mine malerier har gjort det.

Når jeg får historien om, hvordan et af mine malerier har talt direkte til et menneske i krise, og om hvordan det har healet og lindret, så tror jeg på nogle højere magter. Det er ikke mig som person, der har været i stand til at formidle de ting i malerierne, men jeg har fungeret som en slags budbringer af noget, som slet ikke har noget med min bevidsthed at gøre.

Så måske kan jeg alligevel hjælpe dig med en krise, hvis et af mine malerier lige rammer dig i hjertet.

 

Læs her om nogle af de gange mine malerier har været lidt mirakuløse:

Når kunst rammer hjertet

Kan et maleri hjælpe dig i en krise?

Hvad kan jeg hjælpe dig med?   Da jeg besluttede mig til at leve af min kunst, tænkte jeg, at jeg måtte lære noget om at køre en virksomhed. Derfor har jeg været på et utal af iværksætterkurser, salgs-work-shops osv Ofte har jeg følt mig lidt alene som...

Når kunst rammer hjertet

Situationer, hvor jeg elsker mit arbejde som kunstmaler   Nogle af de seneste malerier, jeg har solgt, har været til nogle mennesker, som har rørt mig meget dybt. Det har været som om, jeg skulle være budbringer for noget helt specielt. Køberne har været i en...

Totemdyr – kraftfulde hjælpere

Totemdyr og andre dyr   Mit forhold til totem- og kraftdyr er ikke særlig teoretisk, men meget intuitivt. Jeg har altid følt en stærk tilknytning til dyr, og det piner mig voldsomt, når jeg oplever, de bliver behandlet respektløst og helt ude af trit med deres...

Hvad kan et maleri gøre for dig

Det rigtige maleri er en investering, som giver noget tilbage   Sidst, da jeg åbnede atelieret og inviterede kunder og andre interesserede indenfor, oplevede jeg et direkte feed back på mine malerier på en meget dejlig måde. Der var en kvinde, som havde forelsket...

Spirituelle malerier – healingsmalerier

Spirituelle malerier malerier med en særlig energi Faktisk har jeg slet ikke haft nogen intentioner om at male spirituelle malerier eller såkaldte healingsmalerier. Jeg har bare malet, hvad der er faldet mig ind. Det er først senere, at jeg har fået en feed back om,...

Helbredende kunst

At kunst kan helbrede og lindre, har jeg aldrig været i tvivl om. Derfor blev jeg også meget glad, da jeg hørte at man tænker helbredende kunst ind i det nye supersygehus ved Hillerød. Kunst der helbreder og lindrer Når man er syg, er man også ekstra sårbar og ofte...

Energien i malerier kan bruges til meget

Energien i malerier, som hjælp til at overvinde fobier Der findes mennesker, som med sindsro rejser jorden rundt med fly, kører i elevator op i de højeste bygninger, og nogle der tilbringer timer dagligt i en metro. Og så er der nogen, som skal mobilisere al mod og...

Kunsten giver en stærk energi til hjemmet

Malerier til stuen er andet end bare dekoration Som kunstner har jeg flere gange oplevet den utrolige energi og power, der kan være i kunsten. Mange siger, de ikke har forstand på kunst, men når jeg maler eller modellerer skulpturer, er det ikke forstanden, jeg taler...
Call Now Button