Kan man købe malerier i en webshop?

At købe malerier online

Malerier er noget, man traditionelt har købt i et kunst-galleri, hvor man kunne se værket i virkeligheden. Det har været en god og sikker måde, i dialog med en kunstkyndig.

Meget er sket her i den digitale tidsalder, hvor vi nu kan gå på shopping i hele verden uden at forlade kontorstolen. Og ja det gælder også for kunst. Vi er ikke længere afhængige af de fysiske gallerier, som traditionelt fordyrer værkerne med plus 50%, men kan gå direkte ud i ateliererne, hvor kunsten bliver skabt.

Du kan finde mange kunstnere på nettet, se deres malerier online og siden besøge dem i atelieret. Men er afstanden stor, er der også den mulighed, at du kaster dig ud i nethandelen, hvilket måske er lidt grænseoverskridende, når det drejer sig om at købe malerier.

Langt de fleste malerier, jeg har solgt, har været via den personlige kontakt – enten via et galleri eller direkte til mig, men jeg har også nogle gange været ude for, at en kunde har kontaktet mig for at købe et maleri, de kun havde set online.

Det har været lidt prøvende. Hvordan ser maleriet ud i virkeligheden? – det kan skærmen ikke fuldt ud svare på.
Heldigvis har reaktionen hver gang været, at det var langt flottere i virkeligheden.

Derfor er jeg heller ikke bange for at give nogle gode handelsbetingelser i min kunst web-shop:

Gratis forsendelse i DK

Forsendelse

Den afhænger af, hvor du bor.

Jeg foretrækker at levere maleriet personligt, men bor du meget langt væk, sender jeg som regel med GLS

Kontakt HBH-Art ved forsendelse til udlandet

14 dages fuld returret når du har købt malerier online

Ved ethvert køb har du 14 dage til at afprøve, om nyerhvervelsen passer i hjemmet. Ved forsendelse betaler kunden returportoen.

Indenfor 1 år fra købsdato kan du bytte til et andet maleri af samme pris

hvis det første maleri er rent og uskadt.

Garanti:

Livsvarig garanti på blindramme og farver ved almindelig brug.

Materialer:

Da jeg mener at kvalitetskunst ikke kun handler om en høj kunstnerisk kvalitet, men også om, at der er brugt nogle gode holdbare materialer, bruger jeg blindrammer af ekstra kraftig kvalitet, stærkt og kraftigt lærred samt farver, som jeg fremstiller af 100% rene pigmenter og linolie.
Skulle der mod forventning opstå en fejl på et maleri, så udbedrer jeg det uden diskussion og uden beregning.

Her er et nærbillede af et maleri, der illustrerer lidt af min maleteknik, hvor jeg bygger maleriet op i mange lag, og bruger farverne med stor variation i intensitet. Det at jeg maler med rene farvepigmenter, giver en stærk dybde og glød i farverne, som samtidig er meget holdbare.

kvalitetsmaleri i mange lag

Jeg håber, jeg har gjort det lidt tryggere for dig at købe malerier online

Her kan du også se alle malerier

Skriv en kommentar