2091 1866 hbh@hbh-art.dk

Unik kunst med sjæl og energi til dit hjem

Køber du kunst direkte fra kunstner, bliver kunsten mere personlig - og du får mere for pengene
MalerierBronze skulpturer
Kunst til salg

Kunst med sjæl – Malerier og skulpturer til salg

Find dit nye maleri her

Hej jeg er Helle

Skal jeg male dit nye maleri? Ring til mig på

Tlf 2091 1866

kunst maler

Eller send en mail til

hbh@hbh-art.dk

Åbningstid:

alle dage efter aftale på

Tlf 2091 1866

Bøgevej 2, Skuldelev, 4050 Skibby

Når jeg ikke har specielle arrangementer, er du velkommen til at besøge mig i mit arbejdsrod.

Jeg har altid malerier hjemme, selv om flere af dem dog ofte er ude på udstillinger.

Artmoney, kalendere, kort, plakater mm har jeg altid hjemme.

Se aktuelle og kommende udstillinger her

Kunst i pinsen

 

God kunst er kunst, der taler til dit hjerte

 

Der er rigtig mange, der har en mening om kunst.

Men hvis et maleri taler til dig og giver dig noget,

så ved du at det er godt for dig – uanset hvad andre mener.

 

 Malerier med sjæl har noget på hjerte

Original unik kunst med sjæl

Er det muligt uden at det koster en formue? Hvis du vil have kunst af en meget berømt kunstner, så er svaret nej. Men der er masser af andre muligheder. Du kan for en overkommelig pris sagtens finde det helt rigtige unikke maleri eller skulptur, hvis du går efter en kunstner, som ikke har et kæmpe navn.  Original kunst har bare noget helt specielt, som du ikke finder i massekopierede dekorationer.

Jeg har skrevet nogle artikler som hjælp til at købe kunst. Dem kan du klikke dig igennem herunder.

Fuld tilfredshed

Når du køber et maleri hos mig, har du  14 dages fuld fortrydelsesret. Inden for et år kan du frit bytte til et andet maleri. livsvarig garanti på malerier over str 40 X 40 cm.

Gratis forsendelse

Når du køber for mere end 1500 kr. leverer jeg gratis i Danmark. Malerier leveres med GLS forsvarligt indpakkede og forsikrede under forsendelsen.

Livsvarig garanti

Da jeg kan stå inde for de materialer, jeg bruger, giver jeg livsvarig garanti på både farver, lærred og blindrammer. Jeg bruger rene pigmenter og linolie, så farverne har en ekstra glød og dybde. Og så er de meget lysægte.

Hi Helle Thank you so much for this amazing painting of the two whales! I really really love it. The colors are beautiful! There is so much depth in this painting, I really like your painting style. I love the whales eyes, they are so expressive. I see lots of love and magnificence in the painting…. læs mere

 

Daphné Booth

 
Helle har på fortrineligvis fanget Snubbi the Dog`s personlighed. Hans rolige temperament, som healerhund, er klart og tydeligt gengivet i hans øjne.Snubbi´s blidhed og magelighed fanges ligeledes på en dyb måde. Jeg, Snubbi`s far, er forbløffet over hvor klart, empatisk Helle kunsterisk har udtrykt Snubbi `s karakter. Imponerende.
Erlinng Chriistensen.

Hvad siger du?

Jeg har lavet en side, jeg kalder din side, hvor jeg kan høre fra dig. Kig ind og bidrag gerne med kommentarer, spørgsmål, forslag eller en god historie.

Kunst til salg

I Atelier HBH-Art kan du købe malerier og bronzeskulpturer af kunstneren Helle Borg Hansen. Malerierne er oliemalerier af høj kvalitet. Stilen er figurativ på en farverig abstrakt baggrund. De taler både til dig, der vil kunne se, hvad det forestiller og til dig, der elsker at gå på opdagelse i de farverige rum og strukturer, som gemmer sig de frie farver. Motiverne er flamencodansere ofte i røde kjoler, hestevilde dyr og natur. Skulpturerne af massiv bronze er støbt i Danmark.

Mød kunstneren bag maleriet

Kunstneren Helle Borg Hansen er mig, som du møder, når du kommer på besøg i atelier HBH-Art i Skuldelev. Hvert maleri har jeg malet ud fra mit hjerte, og de indeholder alle en særlig energi, og  er mere end bare dekorationer. Du er altid velkommen til at få en snak om malerierne, hvor jeg kan give dig et indblik i skabelsesprocessen og fortælle dig om de tanker og følelser, der ligger bag hver enkelt billede.

Se kunsten i dit eget hjem

før du beslutter dig.

At købe et stort maleri er en investering, som gerne skal skabe glæde langt ud i fremtiden. Det er vigtigt, at du vælger det rigtige maleri. Derfor giver jeg dig muligheden for at se malerierne i dit eget hjem, før du tager den endelige beslutning. Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret og Yderligere muligheden for at bytte til et andet  inden for et år, hvis valget alligevel ikke var det rigtige. Jeg kører gratis ud på Sjælland med malerier efter dit valg, som du kan se i dit eget hjem.

Kunsttryk

Foruden originale malerier er jeg også begyndt at sælge kunstkort, plakater, print og fotos på lærred. Det bliver alt sammen trykt i små oplag, og flere kunsttryk nummererer og signerer jeg.

Billig kunst

Der er mange måder at lave billige malerier og skulpturer på. Men jeg vil hverken gå på kompromis med det kunstneriske udtryk eller med materialerne. Den måde jeg holder priserne nede på er, at jeg har atelier i baghaven, og dermed ikke har udgifter til ekstra husleje. Jeg sælger selv mine malerier direkte fra atelieret, så der ikke kommer provision på til en mellem-handler. Min hjemmeside og digitale markedsføring laver jeg selv og sparer på udgifterne der. Materialerne køber jeg stort ind direkte fra fabrik, og kan også på den måde holde prisen nede. Derudover når du køber malerier direkte fra kunstneren, så betaler du kun 5% moms i stedet for 25%, hvis du køber via en mellemhandler. Derfor kan jeg holde priserne nede, så du kan få et unikt maleri fra 210 kr.

Levering

er gratis Danmark, når du køber for minimum 1500 kr. Enten leverer jeg selv, eller sender med GLS enten til nærmeste GLS-shop eller helt hjem til dig, hvis du ønsker det. Alle malerier er forsvarligt indpakkede og forsikrede under forsendelsen.

Velkommen til Atelier HBH-Art

Efter at du har set mit online galleri, har du måske fået lyst til at se malerierne i virkeligheden.

Jeg har åbent hver dag fra kl. 10 – 20 efter aftale.

Ring på tlf 2091 1866 mellem kl. 9 og 18

Er det mig, der skal male dit nye maleri, eller vil du bare kigge og have en snak, så er du velkommen.

Se også artikler om malerier i min blog

Maleri af heste

100 X 135cm – 10.500 Kr

Download min nyeste kunstkalender for 2020

Kunstkalender

Du får samtidig tilsendt nyheder, artikler og tilbud i din mailbox

Call Now Button
Kunstkalender

Download kunstkalenderen for 2020

Med print af mine nyest malerier.

Jeg holder dig samtidig opdateret med nyheder,

tilbud og events fra Atelier HBH-Art ca hver 14. dag

Du kan altid framelde dig igen

 

Tak for din tilmelding. Kig i din mailboks, hvor du modtager en bekræftelses-mail og får linket til din kalender