You cannot copy content of this page - Du kan ikke kopiere fra denne side.
Stress af med kunst og kreativitet

Stress af med kunst og kreativitet

Stress kan være ganske alvorlig, og man kan næsten kalde den en folkesygdom. Når der for alvor kommer gang i stressen, er det om at finde nogle brugbare midler, der kan imødegå den På et tidspunkt, hvor jeg følte stressen snappe  i haserne, gik jeg i tankerne tilbage...
Hvorfor male billeder?

Hvorfor male billeder?

Behovet for at skabe billeder En af de gode ting ved mennesket er, at det er i stand til at frembringe noget så unyttigt som fysiske billeder. Unyttigt i den forstand, at det ikke på nogen måde er nødvendigt for overlevelsen. Alligevel finder vi masser af billeder fra...
Det indre kompas

Det indre kompas

  Motivationen – den indre eller ydre Efterhånden er jeg kommet i en alder, hvor det er nødvendigt at gøre lidt ekstra for, at min krop kan følge med til alle de ting, jeg gerne vil gøre. Dermed er jeg lige klar til at hoppe på tidens sundheds og motionsbølge,...
Call Now Button