2091 1866 hbh@hbh-art.dk
Stress af med kunst og kreativitet

Stress af med kunst og kreativitet

Stress er ved at være en folkesygdom, og den kan være ganske alvorlig. Der er mange ting i vores samfund, som virkelig kan sætte gang i stressen, og så gælder det om at finde nogle brugbare midler, der kan beskytte os. I en periode, hvor jeg følte stressen snappe mig...
Hvorfor male billeder?

Hvorfor male billeder?

Behovet for at skabe billeder En af de gode ting ved mennesket er, at det er i stand til at frembringe noget så unyttigt som fysiske billeder. Unyttigt i den forstand, at det ikke på nogen måde er nødvendigt for overlevelsen. Alligevel finder vi masser af billeder fra...
Det indre kompas

Det indre kompas

  Motivationen – den indre eller ydre Efterhånden er jeg kommet i en alder, hvor det er nødvendigt at gøre lidt ekstra for, at min krop kan følge med til alle de ting, jeg gerne vil gøre. Dermed er jeg lige klar til at hoppe på tidens sundheds og motionsbølge,...
Call Now Button