fbpx
Solgte dyremalerier - kunst

Hjælp! – Jeg vil redde verden

I dag søndag d. 23. okt 2022 læste jeg en artikel i Politiken. Den hedder “Mistrivsel skyldes en idiotisk samfundsmodel” og er skrevet af den tyske professor i sociologi Hartmut Rosa. Den artikel fik noget til at falde på plads inden i mig, og det noget vil jeg gøre mit til, at det kan brede sig som ringe i vandet, så vi sammen kan skabe en forandring.

dansemalerier - flamencodansere i røde kjoler

Hvad er meningen?

Ideologien og meningen bag et firma. For nogen tid siden snakkede jeg med en veninde, som er iværksætter med nogle fantastiske bomløse dressursadler, som virkelig gør livet en hel del behageligere for mange heste. Ideologien og meningen med hendes firma er til at få øje på.

Maleri af heste og fantasilandskab

Kunstnerens rolle

Art-Battle. Her i sommer deltog jeg i en art-battle – en kunst kamp, hvor jeg malede om kap med 5 andre kunstnere. Det var naturligvis kun for sjov, og alligevel gik jeg til den med alt, hvad jeg havde i mig, og blev vanvittig glad og stolt af at vinde.

Maleri af los - helt afstresset. Den ligger med hovedet på poterne

Kunsten at leve livet

Hvorfor er livet nogen gange så svært? Nogen gange kommer jeg i det filosofiske hjørne, og denne gang har jeg tænkt på, om det at være billedkunstner også kan forbedre rollen som livskunstner. På en eller anden måde synes jeg, kunsten har bragt noget godt ind i mit liv. Det er kunsten og modet til at holde fast på det, der føles virkelig rigtigt.