fbpx

Unik boligindretning med malerier til stuen

Hvad er specielt ved dig?

og hvordan vil du udtrykke det i dit hjem?

At fuldende sin boligindretning med original kunst, er ikke længere kun noget for rige kunstkendere. I dag er kunsten blevet meget mere tilgængelig, og du behøver ikke at give en formue for et godt maleri, med mindre du lige går efter de kendte navne. Der er masser af fantastiske malerier af kunstnere på vej, og de er til at finde på nettet.

Jeg læste forleden dag en artikel om at investere i kunst, og der blev der rådet til at købe med hjertet. Ingen kan forudsige – lige så lidt som med aktier – hvad der med tiden giver et godt afkast, så derfor køb den kunst, du kan lide – den kunst, der taler til dit hjerte, og den kunst, der matcher med det unikke specielle menneske, du er. Så når du køber malerier til stuen, så køb med hjertet.

At starte på en frisk

Jeg møder mange mennesker, som har hver deres grund til at købe et eller flere malerier. En af grundene kan være en situation, hvor der har været brug for styrke til at starte et nyt liv.

Jeg har mødt flere kvinder, som efter en hård skilsmisse, et tragisk dødsfald eller en anden voldsom omvæltning, er flyttet til en ny bolig og vil have noget, som styrker og støtter dem i den nye situation. Da kan et maleri i stuen skabe den helt rigtige energi til at komme videre.

For nogle år siden mødt jeg også nogle mennesker, som var i gang med at starte et firma op i nye lokaler. De ville begynde indretningen med det vigtigste, og da kaffemaskinen var indkøbt, kom turen til malerierne. Jeg kom ud med et større udvalg, og de lagde vægt på, at vælge malerier, som understregede energien i de forskellige lokaler. Så kom resten af interiøret i anden række.

Malerier til din stue

Hvert menneske er unikt, og derfor giver det også mening, at vi vælger at indrette os forskelligt. Når det kommer til udsmykningen af væggene, er det der, vi virkelig kan understrege, hvad der er vores værdier og vores særpræg.

Overvejer du at anskaffe et maleri til stuen, skal du naturligvis være sikker på, at det er det rigtige maleri for dig

Derfor kan du

Låne det gratis med hjem i 8 dage
Lade mig komme med det – gratis, hvis du bor på Sjælland
købe det og bruge fortrydelsesretten, hvis det ikke var det rigtige.
Inden for et år bytte til et andet, hvis du ikke valgte rigtigt i første omgang.
Og så har du selvfølgelig livsvarig garanti på maleriet

Se mere om at købe malerier til stuen her

Se alle malerier til stuen her

De billeder, jeg viser nedenunder er eksempler på boligindretning med malerier – både fra nogle enkelte af mine kunder, fra udstillinger i firmaer samt malerier afprøvet i forskellige interiører.

Klik på de enkelte billeder og se dem isoleret i stor størrelse, så kan du fornemme, hvad de gør for lige det sted, hvor de hænger.

Hvert enkelt maleri er unikt og malet ud fra mit hjerte, og det er pragtfuldt, når de finder genklang i et andet hjerte.