fbpx

Unik boligindretning med malerier til stuen

Hvad er specielt ved dig?

og hvordan vil du udtrykke det i dit hjem?

At fuldende sin boligindretning med original kunst, er ikke længere kun noget for rige kunstkendere. I dag er kunsten blevet meget mere tilgængelig, og du behøver ikke at give en formue for et godt maleri, med mindre du lige går efter de kendte navne. Der er masser af fantastiske malerier af kunstnere på vej, og de er til at finde på nettet.

Jeg læste forleden dag en artikel om at investere i kunst, og der blev rådet til at købe med hjertet. Ingen kan forudsige – lige så lidt som med aktier – hvad der med tiden giver et godt afkast, så derfor: køb den kunst, du kan lide – den kunst, der taler til dit hjerte, og den kunst, der matcher med det unikke specielle menneske, du er. Så når du køber malerier til stuen, så køb med hjertet.

At starte på en frisk med nye malerier i stuen

Ofte møder jeg mennesker, som har hver deres grund til at købe et eller flere malerier. En af grundene kan være en situation, hvor der har været brug for styrke til at starte et nyt liv.

Jeg har mødt flere kvinder, som efter en hård skilsmisse, et tragisk dødsfald eller en anden voldsom omvæltning, er flyttet til en ny bolig og vil have noget, som styrker og støtter dem i den nye situation. Da kan et nyt maleri til stuen skabe den helt rigtige energi til at komme videre.

Det har været en fantastisk oplevelse, at blive kontaktet af sådan en kvinde, der har fundet netop den energi og udstråling i et af mine malerier. Så er der altså noget ved at være kunstner og på den måde kunne skabe lidt lys i andre menneskers tilværelse.

Malerier til stuen

Hvert menneske er unikt, og derfor giver det også mening, at vi vælger at indrette os forskelligt. Når det kommer til udsmykningen af væggene, er det der, vi virkelig kan understrege, hvad der er vores værdier og vores særpræg.

Og det er netop det specielle ved originale malerier: Hvert eneste af dem er unikt og har sin helt egen historie. Nogle gange har jeg endda en fornemmelse af, at et maleri venter på, at den rette person skal komme forbi. Jeg har enkelte malerier stående i flere år, og forstår ikke, hvorfor de ikke bliver solgt, mens andre flyver hjemmefra, inden de er nået at tørre.

Så efter flere år dukker der en kunde op, og falder pladask for et af de malerier, der har stået i årevis. Og det er tydeligt, at der er et match.

maleri i blå og grønne farver af hest og kvinde i hvid kjole

Hvad er vigtigst? Ny vaskemaskine eller nye malerier til stuen?

Når vi bruger penge, så er det ofte nogle lidt kedelige nødvendigheder, som bare skal betales: Forsikringer, skatter, transport, husleje, varme, lys, vand, mad mm, – faste ting, vi ikke kan undvære.
Først derefter kan vi begynde at prioritere med de penge, der er til overs.

Jeg solgte flere malerier til et nystartet firma, som næst efter en god espressomaskine prioriterede malerier. De ville simpelthen tilføre de enkelte arbejdsrum den helt rigtige energi. Det var fantastisk, som de mærkede efter, hvad de enkelte malerier gjorde ved dem.

Det var en helt anden indgangsvinkel end det med at fylde møbler og maskiner ind, og så først derefter hænge noget mere eller mindre tilfældigt på væggene.

Det var helt klart en prioritering til kunstens fordel. Ellers oplever jeg mere, at et maleri må vige pladsen i budgettet, hvis f.eks. vaskemaskinen skal udskiftes.

Hvordan er væggene i dit hjem?

Hænger der noget, som du virkelig glæder dig over, når du ser på det – noget,der giver dig energi?

Et maleri, du elsker, kan have samme virkning som solskin kontra gråvejr uden for vinduerne. Et maleri, der lyser med sine farver, taler til dig og opfordrer dig til at gå på opdagelse i motivet, kan gøre en almindelig stue til et fantastisk unikt sted.

Hvad kan et maleri gøre for dig

Sidst, da jeg åbnede atelieret og inviterede kunder og andre interesserede indenfor, oplevede jeg et direkte feed back på mine malerier på en meget dejlig måde.

Der var en kvinde, som havde forelsket sig i et af dem, men ikke lige kunne overskue det økonomiske.Så sagde hendes veninde noget, som jeg synes er utrolig rigtigt:“Hvis du føler dig tiltrukket af det maleri, så skulle du investere i det.

For hver gang, du kigger på det, så vil det give dig energi, og de penge vil være godt givet ud.”Det er lige netop det, som det rigtige maleri kan gøre for dig. Bliver du tiltrukket af det, så er det fordi, det har noget at give dig.

Overvejer du at anskaffe malerier til stuen,

skal du naturligvis være sikker på, at det er det rigtige maleri for dig

Derfor kan du:

  • Låne det gratis med hjem i 8 dage
  • Lade mig komme med det – gratis, hvis du bor på Sjælland
  • købe det og bruge fortrydelsesretten, hvis det ikke var det rigtige.
  • Inden for et år bytte til et andet, hvis du ikke valgte rigtigt i første omgang.

Og så har du selvfølgelig livsvarig garanti på maleriet

De billeder, jeg viser nedenunder er eksempler på boligindretning med malerier.

Klik på de enkelte billeder og se dem isoleret i stor størrelse, så kan du fornemme, hvad de gør for lige det sted, hvor de hænger.

Hvert enkelt maleri er unikt og malet ud fra mit hjerte, og det er pragtfuldt, når de finder genklang i et andet hjerte.

Små malerier til stuen

Der er ingen, der siger, at man altid skal have et stort maleri hængende over sofaen.

Flere små malerier kan også være spændende, samtidig med at det er meget mere fleksibelt.

malerier til stuen små malerier over sofaen

Malerier i børneværelset

Det kan også give rigtig god mening. Læs mere her

Kunst i børneværelset - Farverigt hestemaleri på væggen over legetøjet

Gå på opdagelser i alle malerier her