Vredens gudinde – 115 X 140 cm

kr.9.500

Oliemaleri på lærred
Str. 115 x 140 cm

Varenummer (SKU): vredens gudinde Kategori:

Beskrivelse

En flamencodanser behøver ikke at være ung, smuk og slank. Dette maleri viser en flamenco-kvinde, som danser sine dæmoner sønder og sammen. Hun danser med den krop, hun nu engang har. Og der er ingen fortrydelse. Dansen er fuld af energi og udtryk.

Historien bag maleriet er, at jeg var på et flamencokursus, hvor jeg sammen med to andre dansere skulle lave en koreografi.

Vi var alle selvstændige temperamentsfulde kvinder, så der fløj mange gnister gennem luften, og vi fik i den grad bearbejdet vores vrede, når vi ikke kunne blive enige. Læreren sammenlignede os med en flok kamphunde, der sad med hårtotter i munden, hver gang hun kom ind i lokalet.

De andre på kurset morede sig meget over os, og den sidste aften fik vi overrakt en folder om et kommende kursus i at behandle sin vrede.

På forsiden var denne kvinde, som jeg bare måtte forevige og kalder hende Vredens gudinde. Hun er vidunderlig, for der er så meget skaberkraft i vreden.

Bagefter malede jeg også hende, som jeg skændtes allermest med, for hun var godt nok smuk, og vi var ikke det fjerneste uvenner bagefter.

 

Se alle malerier til salg her

Yderligere information

Brand

HBH-Art