Kunst i pinsen – Åbent atelier

Kunst i pinsen - Åbent atelier

Indholdsfortegnelse

Oplev kunsten i foråret – 27. – 29. maj kl 11 – 17

Bøgevej 2, Skuldelev – 4050 Skibby

Forår – pinse – solskin – blomster – lysegrønne træer – Jeg elsker denne årstid. Man får lyst til at komme ud og opleve det hele på en gang.

Nu kan du endda også kombinere forårslandskabet med kunst, når kunst i pinsen atter løber af stablen med åbne atelierer over en stor del af Sjælland.

Jeg bor et af de smukkeste steder i Danmark – nemlig i Skuldelev på Hornsherred – med udsigt til Skuldelev ås. Når jeg åbner mit atelier, inddrager jeg både haven og lidt af huset, så der både er plads til en flot udstilling af færdig kunst og værker på vej.

Har du nogen gange tænkt på, hvordan et maleri bliver til?

Kom tæt på kunsten og kunstneren

Åbent atelier adskiller sig fra en almindelig kunstudstilling ved, at du bliver inviteret helt ind i arbejdslokalet med duften af linolie og ufærdige malerier og skulpturer overalt.

Her kan du se, hvordan et maleri starter. Hvad der er nedenunder den færdig overflade. Jeg kan fortælle dig om mine teknikker, materialer og meget mere, og du kan indsnuse den stærke kreative atmosfære, der kan være i et atelier.

Jeg føler selv en helt særlig energi, når jeg træder ind i min kreative boble, og det er der, jeg gerne vil invitere dig indenfor.

Nyd haven og lidt forfriskninger

I haven har jeg den skønneste udsigt over Skuldelev ås, og der har jeg foruden en udstilling i teltet, også sat lidt forfriskninger klar, som du kan sidde og nyde.

Derudover har jeg også gjort spisestuen til udstillingssted, hvor du både kan se malerier og skulpturer i bronze og stentøj.

Mit atelier er en del af en meget større helhed

På kortet her, kan du se området, hvor kunstnerne byder indenfor i pinsen. Det er så mange, at det ikke er muligt at nå rundt i løbet af de tre dage vi har åbent atelier.

Derfor er der også mange, der har en tradition med kat tage på kunsttur, hvor de så udvælger et overskueligt antal steder at besøge.

En mulig tur, hvis du vil forbi mig, er rundt om Roskilde fjord ved at køre over Kronprinsesse Marys bro.

Det er en fantastisk smuk tur, his du tager de små veje op gennem Hornsherred, som er en del af Magueritruten

Mit atelier finder du lige på denne rute ved Skuldelev – Hjertet med den røde ring.

Kortene her på min side er ikke interaktive, men klikker du på kortene, så bliver du ført over på de rigtige kort.

Download appen og få det store overblik

Kunst i pinsens arrangører har lavet en fantastisk god app, hvor du nemt får overblik over alle kunstnere og vores værker.

Den finder du her

Se mere fra mit smukke lokalområde her

Stemningsbilleder fra tidligere åbent atelier