Gå på opdagelse i de farverige malerier.

Klik på billederne og se de forskellige temaer.

malerier af kvinder, abstrakte malerier, moderne malerier mm

 Hvorfor købe originale malerier til dit hjem?

Fordi original kunst kan noget helt specielt.

For det første er hvert maleri unikt. Der findes kun det ene i hele verden, og lige nøjagtig det maleri, du vælger, har noget at sige dig.

Når jeg taler med tidligere kunder, kan jeg høre, at de har et helt specielt forhold til netop deres maleri – eller i flertal – for ofte følger der flere med det første. Og i alle de år, hvor jeg har haft en byttegaranti inden for et år, er der ingen, der har benyttet sig af den.
Er maleriet valgt og flyttet ind, er det en del af hjemmet på en måde, som et godt kanvastryk aldrig kan blive.

Original kunst gør noget særligt ved dit hjem, og behøver ikke at koste en formue.

Derfor når du har indrettet dit hjem med møbler og farver, er det tiden at se på the final touch, hvor et maleri på væggen kan give mere end noget andet, og som du vil have glæde af i mange år.

Hvad god kunst koster er der mange bud på. Og her kan du få et originalt maleri for ned til 200 kr hvis du kigger på artmoney

Klik på billedet herunder og se hvordan stuen forandrer sig med malerierne

  • oliemalerier til stuen

 Hvad har et originalt maleri fremfor en dekoration?

 

For mig er det at male ikke bare at fremstille noget dekorativt. Jeg føler at jeg formidler noget både på det bevidste og ubevidste plan.

På det bevidste plan er det bl.a. styrke, energi, dybde og glæde, jeg formidler via en farveoplevelse og nogle intense motiver med kropssprog, udtryk og bevægelse.

På det ubevidste plan er der så meget andet i malerierne, som jeg til stadighed hører, taler til beskueren – ting som jeg ikke engang har vidst noget om.
Derfor er det, at det maleri, du vælger, kan tale direkte til dig, og derfor er det, at et originalt maleri er så meget mere, end bare en dekoration.

 

Farverige Malerier med rene farvepigmenter

 

Alle mine billeder er meget farverige malerier, hvad enten de er malet i olie på lærred eller i akvarel på papir.

Specielt for mine farver er, at jeg selv fremstiller dem af 100% rene farve-pigmenter og linolie. Det giver en helt speciel glød og dybde i farverne og gør dem fantastisk holdbare og lysægte.

De enkelte malerier indeholder mange farver i koloristiske nuancer, så de er nemme at passe ind i hjemmets andre farver.

 

Oliemalerier

Grunden til at jeg maler i olie er, at oliemalerierne får en langt større dybde i farverne, end hvis det var malerier i akryl. Og det, at jeg fremstiller mine egne farver, som kun indeholder rene farvepigmenter og linolie, gør at mine Farverige Malerier får en helt særlig glød, som kun kommer rigtig til sin ret, når de ses i virkeligheden.

Det er et ekstra plus fremfor færdige tubefarver.

 

 

oliemalerier med rene farve pigmenter

Akrylfarver bruger jeg kun som de første par lag inden oliemalingen for at få en hurtig og varieret bund at arbejde videre på. Og så er det godt for lærredet at der er grundet med akryl inden oliefarverne kommer på.

Lærrederne er spændt op på ekstra kraftige blindrammer, så de holder faconen, og gør de mod forventning ikke, bliver det lavet uden beregning.

Alle malerier over str. 40 X 40 cm har livsvarig garanti

 

 

Besøg mig gerne i atelieret

og se på malerier til salg og hvad jeg er i gang med lige nu

Se malerierne i dit eget hjem

Jeg kører gratis på Sjælland

Skal maleriet indrammes

Book aftale med rammemager