Velkommen til min kunst-blog

Blog indlæg om alt fra kunst til livskunst

At have en kunst-blog på en side, der viser mine malerier og skulpturer, er et fantastisk supplement. I mit kunstneriske virke har jeg nogle nogle synspunkter, følelser, holdninger, meninger og mange andre ting, hvoraf en del ikke kan udtrykkes ved hjælp af ord. Det er en fantastisk mulighed at kunne bruge billedsproget til det.

Men det skrevne ord kan tydeliggøre ting, som billedsproget gør mere diffust. Derfor er det en stærkt at kombinere de to sider af kommunikationen.

I denne kunst-blog skriver jeg om det at male, både med udgangspunkt i mig selv som kunstner og direkte til dig, som kan lide at se på kunst, og dig som gerne selv vil lære at male.

Jeg kommer ind på male-teknik, hvordan du kan købe kunst, hvordan du kan åbne dine egne kreative kanaler, hvordan du kan bedømme kvaliteten på et maleri og meget mere.

Denne kunst-blog er en kanal, hvor jeg kan videregive min viden til dig, og jeg håber, den kan give dig lidt mere viden om dig selv i forhold til det der underlige begreb KUNST

I den sidste tid, er jeg begyndt at indtale mine artikler, og dem kan du finde i denne pod-cast

Ørn på gren bronzeskulptur

Workshop

Indholdsfortegnelse den spirituelle energi i kunst At kunst indeholder nogle fantastiske energier har jeg gang på gang fået bekræftet – … Læs mere

oliefarver af rene farvepigmenter til oliemalerier

Oliemalerier

Er det en fordel at maleriet er malet med olie?
Oliemalerier på lærred som er mere end 100 år gamle eksisterer endnu, hvorimod den vandbaserede akrylmaling er et nyere fænomen. Vi ved ikke, hvor længe sådan et maleri kan holde, eller hvad der sker med det, når det runder de 100 år. I princippet kan vi sige, at det er lige meget, da vi selv sjældent holder så længe. Men netop malerier er noget, som går i arv, så måske er det ikke så lige meget endda, og det er sikrere at holde sig til et oliemaleri på lærred.