fbpx

Vilde dyr i kunsten – Totemdyr

Malerier af dyr

I disse malerier vil jeg give dyrene en stemme. De kigger direkte på dig, og måske kan du høre dem tale.
Finder du måske dit totemdyr her?

Ved salg donerer jeg 10% af prisen til forskellige dyre-organisationer

Dyremalerier
dyremalerier af isbjørn og unge. De kigger begge to på dig og ungen bevæger sig ud af billedet
dyremalerier - maleri af tiger der kigger direkte på dig
malerier af vilde dyr - elefanter med unger. Blå og grønne farver
dyremaleri af delfin under vandet og lyset kommer ind bagfra
Maleri af vilde dyr - ørn i blå farver. Baggrundens mange farver skinner gennem ørnens blå farve
truede dyrearter. Dyremaleri af gepard - cheetah

Malerier af dyr som hjælp til truede dyrearter

Dyr af enhver art har altid kunnet invadere mit hjerte, og jeg vil gerne bruge noget af mit talent til at lade dyrene – specielt de truede dyrearter – komme til orde.
10% af prisen går til de truede dyrearter, når du køber et af mine dyremalerier.

Indtil videre har jeg doneret

Jeg har besluttet, at fremover går min støtte fast til Odsherred Rescue Zoo og så til Orangutangen Jossy, som jeg har adopteret.
Se også artiklen Kunst for dyrevelfærd

Nærhed 1

20 X 20 cm 1200 kr

Se mere

Nærhed 2

20 X 20 cm 1200 kr

Se mere

Sorrow

20 X 20 cm 1200 kr

Se mere

Jeg passer på dig - maleri af tiger med unge

20 X 20 cm 1200 kr

Se mere

Tæt på en tiger 4

40 X 50 cm

Se mere

Tæt på en tiger 3

40 X 50 cm

Se mere

Tæt på en tiger 1

40 X 50 cm

Se mere

Tæt på en tiger 2

40 X 50 cm

Se mere

Delfiner 4

30 X 40 cm

Se mere

Delfiner 3

30 X 40 cm

Se mere

Delfiner 1

30 X 40 cm

SOLGT

Delfin 2

30 X 40 cm

Se mere

Under 4 øjne

50 X 60 cm

Se mere

Ørne perspektiv

40 X 40 cm

Se mere

Jeg vogter min hule

50 X 60 cm

Se mere

Delfiner

SOLGT

Som delfiner i vandet

75 X 60 cm

Se mere

Delfiner 2

SOLGT

Someone to lean on

30 X 30 cm

Se mere

Ørn

SOLGT

We can do it

30 X 40 cm

Se mere
Maleri af ørn i blå farver. Baggrundens mange farver skinner gennem ørnens blå farve

Blue eagle

54 X 60 cm

SOLGT

Count me in

30 X 30 cm

SOLGT
oliemaleri af tigre og ørne. De kigger lige på dig og følger dig med øjnene

Animal contact

100 X 75 cm

Se mere

Hvorfor nu det

30 X 30 cm

Se mere
Maleri af ulve - et ulvehoved og en hel ulv på en farverig baggrund. Ulven kigger direkte på dig

Ulven kommer

85 X 75 cm

SOLGT

I am looking Through you

40 X 40 cm

SOLGT
Maleri af los - helt afstresset. Den ligger med hovedet på poterne

Mindfullnes

60 X 60 cm

SOLGT

I can fly

40 X 40 cm

SOLGT
Dyremalerier - af isbjørne på blå og grøn baggrund

På tynd is

100 X 75 cm

Se mere

Se giraffen

18 X 24 cm

Se mere
Maleri af isbjørne i kølige farver. Men varmen lurer lige bagved

Mod lysere tider

100 X 85 cm

Se mere
maleri af isbjørn og unge i blågrønne farver

Isbjørne tjeneste

60 X 75 cm

Se mere
malerier af elefanter med unger. Blå og grønne farver

Elephant walking

100 X 110 cm

SOLGT
maleri af elefant og unge i blå-grønne farver

Elefantens vise

60 X 75 cm

Se mere
farverigt maleri af to tigre. Malet i olie på lærred - malerier af dyr

Overblik

100 X 110 cm

SOLGT
dyremaleri - maleri af tiger der kigger direkte på dig

Hav en tiger i bagtanken

80 X 75 cm

Se mere
maleri af tiger, der slikker poten. Okker tiger på grønlig baggrund - - malerier af dyr

Don´t worry

60 X 60 cm

Se mere
maleri af puma der følger dig med øjnene

Naturens luner

60 X 75 cm

Se mere
Truede dyrearter. Maleri af gepard - cheetah

Cheetah

54 X 60 cm

SOLGT
Maleri i olie af giraf med unge

Det vi giver videre - giraf og unge

80 X 60 cm

Se mere
maleri af giraf på farverig baggrund

Giraf-tanker

60 X 75 cm

Se mere
maleri af dyr - elefant, isbjørn, tiger, papegøjer, ørn og en kvinde

Nature world

135 X 120 cm

Se mere
Maleri af løve og unge på farverig baggrund

Mig og min fremtid

54 X 60 cm

Se mere
Maleri af løve med unge i gyldne farver på grøn og blå baggrund

Løvemor

50 X 55 cm

SOLGT
Maleri af slanger i varme farver

Grounding

100 X 110 cm

Se mere
maleri af delfiner under vand i blå farver med lyset der kommer ned ovenfra

Delfiner

135 X 110

Se mere
Maleri af danser og tiger og et tigerøje lige bag kvinden

En plads på kloden

75 X 80 cm

SOLGT

Tigerøje

20 X 20 cm

SOLGT

10

20 X 20 cm

SOLGT

Ved enden af regnbuen

50 X 60 cm

SOLGT

Vandet og luften

60 X 55 cm

Se mere

Med kærlighed fra mig til dig

30 X 30 cm

Se mere

Giv mig et liv

60 X 60 cm

Se mere

De taler for sig selv

110 X 85 cm

SOLGT
Maleri af delfin, der kigger direkte på dig.

Min ven

24 X 30 cm

SOLGT
Truede dyrearter. Dyremaleri af tiger, der kommer gående ud af den violette baggrund, men den kigger direkte på dig, Smalt højformat

Hvem er du

50 X 75 cm

SOLGT
Lille maleri af kat med stærke øjne, der kigger på dig

Katteliv 2

15 X 15 cm

Se mere
Lille maleri af kat, der kigger direkte på dig.

Katteliv

15 X 15

SOLGT
Lille maleri af ørnens øje, som kigger ud af maleriet

Ørnens øje

20 X 20 cm

Se mere
lille maleri i olie på lærred af ung hjort. Den er blå på en farverig baggrund

Inden han blev til den brølende hjort

30 X 30 cm

Se mere
Maleri af isbjørn og unge. De kigger begge to på dig og ungen bevæger sig ud af billedet

Hvem går forrest Maleri af isbjørn

60 X 54 cm

SOLGT
maleri af delfin under vandet og lyset kommer ind bagfra - dyremalerier

Det dybe vand

40 X 40 cm

SOLGT

Dyremalerier i boligindretningen

Se hvad disse malerier kan gøre for et hjem

Malerier af dyr som en hjælp til naturen

Ind imellem har jeg en del dyremalerier udstillet i kursuslokalerne hos kinesiologen Anita Bakkegård.

Det var egentlig hende, som fik mig i gang med at male vilde dyr. Heste har der hele tiden været i mine malerier, men nu er der også isbjørne, tigere og andre kattedyr, elefanter, aber , delfiner og sågar slanger.

Jeg var i behandling hos Anita, da hun flere gange så en masse dyr omkring mig, og disse dyr ville have mig til at gøre noget.

Naturen og dyrearterne er ikke det, den menneskelige civilisation som sådan har været allerbedst til at tage vare på. Vores levevis med konstant vækst har kostet på den konto, og jeg tror ikke, det er nok bare at regne med, at politikerne gør noget ved det.

Det må være os hver især, der må gøre noget, for at der også skal være plads til andre og andet på jorden, end bare os mennesker og alle vores ting.

Når jeg maler disse malerier af vilde dyr, er det ikke specielt for at de skal være nuttede og søde. Jeg maler dem således at de kigger direkte på dig, og jeg håber på at få dig til at fornemme, hvad de siger.

Det er meget svært at beskrive med ord, men da billeder som bekendt siger mere end ord, og da dyrene ikke taler med så mange ord, lader jeg dem tale gennem billederne.

Malerier af elefanter

Når jeg går i gang med et dyremaleri, starter jeg med hele baggrunden, og så fornemmer jeg, hvilket dyr, jeg skal male på den. Jeg har mine favoritter, og en af dem er elefanten, så jeg har malet rigtig mange malerier af elefanter gennem tiden.

Siden jeg var ganske ung, samlede jeg på alt, hvad der havde med elefanter at gøre, og den passion går i dag videre i mine malerier med elefantmotiver.

Elefanten taler til mig, fordi den sammen med sin kæmpe krop udstråler en mildhed og en sårbarhed. Mange kan nok huske elefanten Tempo i Zoo, som stod ved siden af skiltet “Fodring forbudt” og tiggede jordnødder i stor stil. Han var så skøn, og samtidig blødte mit hjerte, fordi han var frataget sin naturlige værdighed.

Han havde det dog bedre end de massevis af elefanter, der blev nedslagtet pga elfenbenet – først lovligt og siden af krybskytter. Et så stort og prægtigt dyr, der bliver offer for et lille menneskes grådighed.

Når jeg maler elefanten, gør jeg det med stor respekt og vil udtrykke dens storhed og værdighed sammen med dens sårbarhed. Jeg er meget glad for, at der er så stor interesse for malerier af elefanter, så jeg er nok ikke den eneste, der har disse følelser for elefanterne. Derfor er også de fleste af mine elefantmalerier blevet solgt ret hurtigt. Men jeg bliver ved med at male dem. De fleste af malerierne af elefanter er malet i olie på lærred. Nogle enkelte på små træplader.

Herunder kan du se en del af de malerier af elefanter, jeg har malet:

Malerier af isbjørne

Et andet dyr, hvis levevilkår ikke er blevet nemmere, er isbjørnen. Den har ikke i samme grad været udsat for rovdrift som elefanten, men den må betale prisen for det varmere klima, og for at vi mennesker skal fylde mere og mere.

Når jeg maler isbjørne, indgår der en vis form for nuttetheds-faktor, da jeg får associationer til bandommens teddybjørn. Samtidig udstråler de naturens barske og rå brutalitet samt sårbarheden ved de ændrede levevilkår. Meget ofte maler jeg isbjørnen med en unge, hvor det farlige rovdyr kombineres med moderens ømhed. Jeg elsker det paradoks, som malerier af isbjørne kan indeholde.

Herunder kan du se de fleste af de malerier af isbjørne, jeg har malet.

Malerier af delfiner

Delfinen er et dyr, som vi betegner som meget intelligent. I virkeligheden er alle dyr intelligente nok til at være lige nøjagtig det dyr, de er. Og jeg tror ikke, der er nogle dyr, som er så uintelligente, at de spilder livet med at ønske, de var noget andet, end de er. Det kan vi mennesker vist ikke bryste sig af, selvom vi anser os for det mest intelligente væsen på hele jordkloden.

Men delfinen udmærker sig ved, at vi kan kommunikere med den, og den virker meget nuanceret i sin kommunikation. Når jeg maler malerier af delfiner, så er det dels den kontakt og dels min fascination af den undersøiske verden.

Et af mine delfin-malerier har vist sig at tale til rigtig mange mennesker. Det har hængt i en healers kursuslokaler, og flere gange følte kursisterne, at delfinen blandede sig i healingsprocessen. En af dem udbrød endda på et tidspunkt, at den flirtede med hende.

Jeg oplever delfiner som utroligt spirituelle, og den energi er også i høj grad til stede i mine delfin-malerier.

Herunder kan du se nogle af dem:

Malerier af tigre

Egentlig er jeg meget glad for, at jeg ikke bor i et land, hvor tigre lever vildt. Jeg er så betaget af dem, at jeg ikke er sikker på, hvordan jeg ville reagere, hvis jeg mødte en tiger face to face.

Der findes hundemennesker og kattemennesker, og jeg er i høj grad et kattemenneske, og en tiger er bare det ypperste af et kattedyr. Med andre ord – jeg ville elske at kramme sådan en.

Men – et er krammedyr, som en tiger sikkert vil betakke sig for at være. Noget andet er den urkraft og vildskab, den repræsenterer. Derfor maler jeg også ofte tigre sammen med flamencodansere. Når jeg danser flamenco, så er det den kraft, jeg finder nede i dybet af mig selv – en vildskab og rå ufiltreret natur, som får dansen til at gløde – både på scenen og i maleriet.

Og samtidig med denne kraft indeholder tigeren også en uendelig dybde af ro. Der er ingen, der kan slappe af som et kattedyr. Malerier af tigre indeholder den kontrast, som jeg søger i maleriet. Bl-a. derfor er tigeren et af mine yndlingsmotiver.

Herunder kan du se de fleste af mine tiger-malerier:

Maleri af dit totem- eller kraftdyr

Der kan også være et eller flere dyr, der betyder noget helt specielt for dig. Her tænker jeg ikke kun på kæledyr, men også et åndeligt dyr som et totem- eller kraftdyr.

Jeg maler alle slags dyr – selv slanger, som jeg virkelig kom til at holde af under maleprocessen. Hvis du kender dit kraftdyr, kan der være meget styrke i at få det som et konkret maleri.

Overvejer du et maleri af dit totemdyr eller dit kæledyr, så kig ind på linket herunder

Dyrportrætter

Selvom jeg mener at malerierne af dyr stort set taler for sig selv, så har jeg heller ikke kunnet nære mig for at skrive et par artikler om emnet:

Maleri af delfiner under vandet - malerier af dyr

Dyremalerier – Hvorfor maler jeg dem?

Indholdsfortegnelse1 Dyremalerier – gøre et magisk øjeblik synligt2 Menneske og klodens økobalance – kan dyremalerier hjælpe her?3 Grådighed4 Dyre-elskere5 Kødspiser6 … Læs mere

Farverigt maleri af Totemdyr - Tiger, der kigger direkte på dig

Totemdyr – en kraftfuld hjælper

Indholdsfortegnelse1 Totemdyr – også kaldet kraftdyr2 Totemdyr og andre dyr3 Kraftdyr som hjælpere4 Links til andre sider om emnet5 En … Læs mere

Heste skulptur støbt i massiv bronze

Heste-mennesker – Se her! hestekunst til jer, der elsker heste

Indholdsfortegnelse1 Hestekunst2 heste-portræt3 Hesteportrætter i mere løs stil4 Heste-skulptur5 Se mere her Hestekunst På denne side vil jeg samle det, … Læs mere