fbpx
flamenco-danse-kursus

Tre undervisningsvideoer, hvor du lærer en hel koreografi

Prøv selv kræfter med flamencodans

Flamenco-undervisning

Efter at have set mine mange flamenco-malerier

og måske også set en optræden med Flamenco de Colores

Har du måske fået blod på tanden med at prøve selv. Det kan du gøre her ganske gratis.

Tre undervisnings-videoer, hvor du kan lære nogleaf de basale teknikker i flamenco-dans bl.a

  • grund – trin
  • rytme
  • håndklap
  • kropsholdning

Og alt det bliver sat sammen til en færdig koreografi, som du kan danse til den medfølgende musik.

Det er et øvet hold fra Egedal Musikskole, der viser dansene

Underviseren er Helle Borg Hansen
Har du fået lyst til mere undervisning live, så ring til mig
TLF. 20911866


Første del af undevisningen i stilarten Tangos flamencos:

Anden del af undevisningen i stilarten Tangos flamencos:


Tredie del af undevisningen i stilarten Tangos flamencos:

At danse flamenco

Der skal egentlig ikke så meget til for at mærke energien i denne fantastiske dans – et par enkelte trin kan være nok, til at du er solgt.

Da jeg første gang stiftede bekendtskab med flamenco, var jeg på et malekursus på en højskole. Foruden os malere, var der et hold med flamencodansere og musikere.

Jeg syntes, det virkede ret åndsvagt, at danske kvinder skulle imitere Spaniens fyrige kvinder. Nå – men man er vel nysgerrig, og de larmede ret meget med deres trampen og den i øvrigt meget lækre musik.

Jeg måtte lige ind i deres øvelokale og snuse lidt. Så måtte jeg også lige prøve et par flamencosko. Og nåh ja, man kunne jo også lige prøve et par trin.

Energien greb mig, og jeg hamrede fødderne i gulvet. Jeg gjorde lige det, som den pæne pige fra 50´erne altid var blevet skældt ud over. For den pæne pige havde altså et gevaldigt temperament, og lige pludselig kunne jeg hamre alt det temperament ud – helt legalt.

Ok – så meldte jeg mig under fanerne hos en af de meget få, der på det tidspunkt underviste i flamenco-dans, og blev selv flamencodanser. Ja så lidt skulle der til, for at jeg blev fanget ind i flamencoen.

Se mere om mine danse her: Flamenco og Kunst

Se flamenco-malerier her

Malerier