fbpx
boligindretning med malerier

Se hvor mine solgte malerier er kommet hen

Bolig-indretning med malerier

se de solgte malerier i boligindretning

Hvor er mine malerier kommet hen

Mange malerier er efterhånden fløjet herfra, og det er dejligt at se, hvor de er kommet hen. Derfor bad jeg nogle af mine kunder om at sende fotos af deres malerier – hvordan de indgår i boligindretningen. Det er foreløbig blevet til denne billedkavalkade, som jeg håber bliver større endnu. Hvis du har købt et eller flere malerier af mig, må du meget gerne sende et foto – og gerne hvis du har nogle ord til det. Her er, hvad nogle kunder siger Mange mennesker har hvide vægge i hjemmet, og det er en perfekt baggrund for de farverige malerier, hvor de virkelig kommer til deres ret. Både de helt moderne møbler og de ældre med patina og sjæl fungerer godt sammen med malerierne.

Tilbage til solgte malerier

Malerier solgt til private hjem

Flere af mine kunder har været så søde, at lade mig se, hvordan de har brugt deres malerier i boligindretningen. Det er noget helt andet, end når de står blandt en masse andre malerier i mit atelier, eller er en del af en hel udstilling. Når et maleri bliver en del af et privat hjem, så får det en helt unik status, og det er så fantastisk for mig at se.
Malerier som boligindretning

Boligindretning består af mange elementer, men jeg vil vove at påstå, at når der kommer originale unikke malerier ind over, så sker der noget magisk. Også fordi maleriet altid vil være valgt med omhu – enten p.g.a. farverne, motivet, energien, udstrålingen eller andet, som du måske slet ikke er bevidst om.

Nogle af malerierne i disse hjem er også bestillingsarbejder, som er malet specielt til kunden.

Se alle malerier her