fbpx

Nature world – 135 X 120 cm

DKK12.500

Dette maleri er jeg ved at male videre på, så det er nu anderledes end billedet her. Når det er færdigt, kommer et nyt foto.

Stort oliemaleri på lærred – bomuld/polyester

Uindrammet, men klar til ophængning

Størrelse: 135 X 120 cm

Gratis forsendelse – Livsvarig garanti på maleriet

Se alle malerier til salg her

 

 

 

 

Varenummer (SKU): Nature world Kategori:

Beskrivelse

Et stort maleri hvor dyrene dominerer. Der er kun et enkelt menneske, som jeg beundrer meget. Kan du kende hende?

Mennesket har på mange måder overtaget verden, men hvis vi ikke skal gå under for naturkræfterne, må vi indgå en harmonisk balance.

Når jeg maler malerier af dyr, er det for at give dem en stemme. Jeg vil fremhæve naturen med respekt i håb om, at vi mennesker kunne give den plads – også når det koster på vores pengepung og velfærd.

Lige nu befinder vi os i en pandemi, der efter sigende er opstået på et dyremarked, hvor man havde alverdens vilde dyr på den mest respektkløse måde.

Lige nu er vi også ved at udrydde alle mink i Danmark pga frygt for smitte og virusmutation. Der snakkes om alle de milliarder, vi går glip af, arbejdspladser, vi mister, tab af livsværk, men meget lidt om de arme mink, som stik imod deres natur tilbringer et helt liv spærret inde i et lille trådbur.

Måske er det naturen, der hævner sig af mangel på balance og harmoni.

Det er et tema, der optager mig i alle mine malerier af vilde dyr. Det industrialiserede menneske har mistet respekten og taknemmeligheden for den rigdom, naturen giver os.

Yderligere information

Brand

HBH-Art