Podcast - kunst fra hjertet - kom med bag værkerne

Lyt til artiklerne som

Podcast

Kunst fra hjertet

hvor du kommer ind bag værkerne og hører om tanker, følelser og inspiration

Hør mine blogartikler og meget mere som podcast

Ofte når jeg har været på et museum og hørt et foredrag om en kunstner, har læst en biografi eller andet, som har ført mig tættere på en kunstner, har jeg pludselig set noget nyt og noget mere i de pågældende malerier. Det har været super spændende, hvad enten det har været en kendt eller ukendt kunstner. Det har givet en form for nøgle til deres værker.

Da jeg undertiden får spørgsmål om, hvorfor jeg maler så mange flamencodansere, eller hvorfor jeg maler vilde dyr, vil jeg give dig mulighed for et svar, der er komplekst og inddrager mange sider af inspirationen. Og måske få dig til at se noget mere i mine malerier.

Derfor er jeg begyndt at indtale de mest interessante blogartikler, der fortæller dig mest muligt om de tanker, følelser og den inspiration, der ligger bag mine værker. Her er de første 2, og der kommer løbende flere til.

Da jeg selv er gået næsten helt over til at høre lydbøger, tænkte jeg at det også kunne være rart for dig at høre blogartikler, mens du arbejder i haven eller går en tur.

Det kommer dog til at tage noget tid at indtale det hele, så vil du se alle artiklerne, finder du dem i min kunst-blog

Hvad er meningen?

Hvad er meningen med at male alle de malerier, og er der i det hele taget en mening? Lyt med her

Kvindens kraft – den feminine energi

Kan kunst have noget som helst at gøre med forholdet mellem mænd og kvinder? Lyt med her:

Kunne man afskaffe kunsten?

Hvad skal vi bruge kunsten til, når vi kan bruge pengene på noget mere nyttigt? Kan du forestille dig et samfund uden kunst?