Mange malerier kommer ud i verden

Solgte malerier

Se hvilke malerier kunderne har købt siden 2008 i Atelier HBH-Art

Det er blevet til hen ved 500 solgte malerier på de år

Atelier HBH-Art IconAtelier HBH-Art

Bøgevej 2, Skuldelev, Skibby

4,7 20 reviews

Solgte malerier

Siden jeg i 2008 besluttede at gøre billedkunsten til min profession – først på deltid, og siden på fuld tid – har jeg solgt rigtig mange malerier.

Hvor mange, gik først helt op for mig, da jeg skulle føje nogle nye solgte malerier til . Der var nu så mange, at en enkelt side ikke kunne klare det, og jeg måtte splitte billedlisten op i kategorier, for at jeg overhovedet kunne arbejde med den.

Det er jo fantastisk, og jeg er taknemmelig for hver en kunde, der har ønsket at have et eller flere af mine malerier i deres hjem.

Du kan se alle de oliemalerier på lærred, jeg har solgt siden 2008 ved at klikke på billederne herunder.

Der har jeg også skrevet noget mere om de forskellige kategorier.

Gør som mange andre: Køb direkte fra kunstneren

Langt de fleste af de malerier, jeg har solgt, har jeg selv formidlet. Dvs jeg har kun skullet tage 5% i moms mod 25 % hvis en anden sælger for mig. Jeg har heller ikke skullet betale provision til en tredie part, og derved kunne jeg holde priserne nede.

Når jeg nogle enkelte gange har solgt gennem gallerier, har jeg ikke lagt ekstra moms og provision på prisen, men bare fået en mindre fortjeneste. Det kan jeg tillade mig, når det er så sjældent, det sker.

I stedet for at betale en masse provision, har jeg besluttet at donere 10% af salgsprisen for dyremalerierne til dyrevelfærd.

Malerier jeg pt har til salg