Kom på virtuelt besøg i Atelier HBH-Art

Atelier

Bevægelsesfriheden er mildt sagt lidt begrænset for tiden, så det er om at være kreativ for ikke at gå helt i sort.

Derfor vil jeg invitere på virtuelt besøg i mit atelier, hvor der er masser af farver, og ingen behøver at gå i sort. På videoen viser jeg det, jeg har i gang lige nu på den helt smittefri måde.

Dog vil jeg sige, at du også er velkommen på besøg i virkeligheden. Fordi når du laver en aftale, sørger jeg for, at der ikke er andre samtidig. Jeg har både sprit og mundbind, og her er plads nok til at holde to meters afstand. Så trænger du til at komme på tur herud i det smukke vinterlandskab, er du velkommen.

Interview til lokal tv-station

Hvis du har lyst til at se lidt mere, så er der her et interview, som jeg lavede i KIP-tv – en tv kanal, som laver portrætter af kvinder i provinsen.

Tanker i en corona-tid

For et år siden var vi ikke klar over den voldsomme drejning, verden ville tage inden for kort tid. Selv da vi stod midt i nedlukningerne i foråret, regnede vi med, at det snart ville være ovre, og verden ville blive normal igen. Men vi må nok regne med, at det tager en rum tid endnu.

Det kan være pokkers svært ikke at blive lidt nedtrykt og savne alle de ting, vi ikke kan. Heldigvis er det ikke helt skidt altsammen. Bl.a. var jeg ret vild med den fællessang, der opstod fra altanerne. Det var en af de få ting, som kunne få mig til at ønske at bo i et by-område.

Herude på landet kan jeg se, at flere og flere gør brug af naturen. Folk der holdt nytårsaften i shelter, og i det hele taget lægger meget af deres sociale liv ud i naturen.

Forleden dag mødtes jeg med en veninde i skoven. Normalt ville vi have afsluttet turen med et café-besøg. Men det var ikke en mulighed, så på med heldragten og frem med madkurven. Hvor tit vil man holde picnic i januar med kraftig blæst og sne, hvis ikke alt var lukket ned? Og det var super dejligt.

Egentlig er der gode ting, vi får forærende i denne lidt absurde tid, og dem vil jeg prøve at fokusere på. Alligevel er det ingen hemmlighed, at jeg glæder mig til at holde større arrangementer i mit atelier igen med flamenco-optræden, fællesmaleri, koncerter mm.

Men indtil da må det være et virtuelt atelier-besøg, eller besøg i virkeligheden af ganske få ad gangen.

Se mere om mit atelier her