Farverigt maleri af Totemdyr - Tiger, der kigger direkte på dig

Totemdyr – en kraftfuld hjælper

Flere og flere oplever at have en hjælper i form af et dyr – f.eks i healings-arbejde. Et såkaldt totemdyr eller et kraftdyr. Hvis du føler, du har et dyr som hjælper, kan det være fantastisk at manifestere det i et maleri. Det kan også være, jeg allerede har malet det, og det bare venter på dig.

Originale malerier spirituelt maleri af healende hest og danser

Spirituelle malerier – healingsmalerier

Spirituelle billeder. Faktisk har jeg slet ikke haft nogen intentioner om at male spirituelle malerier eller såkaldte healingsmalerier. Jeg har bare malet, hvad der er faldet mig ind. Det er først senere, at jeg har fået en feed back om, at der er en speciel energi i nogle af malerierne, og at nogle behandlere har følt, at den energi har hjulpet i deres healingsarbejde, og at de faktisk kan komme under betegnelsen spirituelle malerier.