Malerisk motiv fra mit lokalområde i Skuldelev

Se gennem kunstnerens øjne

At være farveblind eller det modsatte. Forleden dag gik det op for mig, at når jeg tager kunstnerbrillerne på, så ser jeg flere farver og nuancer, end man normalt gør. Jeg har hørt om det at være farveblind, men for mig er det nok det modsatte – at se farver mere intenst.

Lær at male - en maleevent i Odsherred rescue center, hvor kunstmaler HBH maler blandt dyrene

Danmark er lukket ned – Hvad skal vi lave? – Malekursus?

Masser af tid? Brug den evt til at finde din kreativitet. Alle udadvendte aktiviteter er lukket ned, og du har masser af tid til eftertanke  – og måske kedsomhed. Hvad gjorde du som barn, når du ikke måtte komme ud og lege, og bedsteveninden ikke var til at få fat på? Du tyede måske til blyant, farver og papir, og inden længe havde tegningerne opslugt dig, og alle fortrædelighederne var trængt i baggrunden.

Lær at male på et online malekursus

Kreativitet – en vigtig evne i vores liv

Kreativitet – tror jeg – er en af de bedste ventiler, vi har. Hvis du tænker på alle de følelser, vi bærer rundt på – mange af dem stemplet som negative: Vrede, sorg, angst, had i forskellige grader og udformninger, så aner vi for det meste ikke, hvad vi skal stille op med dem.

De kan føles så belastende, men i virkeligheden er de også en fantastisk ressource, hvis vi ved, hvordan vi skal bruge dem.