Finde malerier Kunst til stuen - Maleri over sofaen. Hestemaleri malet i olie på lærred.

Hvordan finder jeg det rigtige maleri?

Hvordan starter jeg, hvis jeg vil finde malerier til mit hjem eller firma? I dag er der rigtig mange muligheder for at se på malerier. Du kan starte på nettet med en billedsøgning for at kredse ind, hvad du kan lide. Kontakte kunstnerne – evt på en af de mange kunstrunder, der bliver afholdt.
Læs videre i denne artikel og få nogle gode råd.

Børn ser på kunst malerier. Børn og kunst en betydningsfuld kombination

Børn og kunst – Hvad kan kunst gøre for et barn?

Maleri – en gave for livet. Langt de fleste, der køber malerier hos mig, er voksne, der køber til sig selv eller som gave til andre voksne. Men så er noget faldet mig ind: Har du nogen sinde tænkt på at give et barn et maleri som gave – købe kunst til et barn?

Unikke malerier med personligt motiv

Unikke malerier

Vil du gerne være unik? Det er blevet mere og mere in at være unik. Vi vil alle sammen gerne skille os ud fra mængden og være noget specielt. Der er mange måder at gøre det på – et helt specielt navn – arkitekttegnet hus – overgå alle andre i en ekstrem sportsgren osv.

Hvordan bliver man kunstner - mal, mal , mal

Gå direkte til kunstnerens atelier og køb dine malerier

Når du går ud for at se på malerier og eventuelt vil købe et eller flere, kan du gøre det mange steder. Der er gallerier og online-kunstsamlinger, der formidler andres kunst. Men jeg vil vove at påstå, at den største og mest direkte oplevelse får du , hvis du kan gå direkte til kunstnerens atelier.